Şenbolluk İlkokulu

WEB https://senbollukilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Şenbolluk Merkez Mah. İkizce/ORDU
VİZYON : Çevresine liderlik yapan, katılımcı, paylaşımcı, teknolojiyle bütünleşmiş, bilgiyi paylaşan, öğrenen, öğreten, çağdaş yerel, ulusal milli ve manevi değerlerin bilincinde bireyler yetiştiren, ilçe, il ve Türkiye’de farklılıklara imza atan bir okul olmak...
MİSYON : Okulumuzun bütün öğrencilerinin öğrenmelerini sağlayarak, bilgili, becerili, kendilerine ve birbirlerine güvenen, okuyan, sorgulayan, düşünen ve düşündüğünü rahatça ifade eden, kendine, başkalarına, geçmişine, değerlerine saygılı bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanıyarak, onları 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırmak.
BAŞARILAR : Okulumuz 2014 yılında TKY ödülü almaya hak kazanmıştır.

Öğretim Şekli :normal
Bağlantı : ADSL (2 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : kalorifer
Servis :
Ulaşım : Taşımalı
Yerleşim Yeri : Nüfusu 2104´ tür.Bölge insanının temel geçim kaynağı fındıktır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İkizce ilçesine 12 km,Ordu iline 116 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :